teknik-nyheter.se

Smidig cykelparkering med cykelställ i två våningar

Det finns praktiska lösningar för cykelparkering inomhus som cykelställ i två våningar för ditt cykelrum. Har din bostadsrättsförening, BRF behov av att skapa ett effektivt cykelrum med bättre ordning? Fler och fler inser cykelns fördelar och med dagens elcyklar så har detta skapat en ökad räckvidd.

Att välja cykeln istället för bilen är ur ett miljömässigt perspektiv betydligt bättre. Det har dock alltid varit förknippat med att det krävs en viss ansträngning av användaren. Detta är inte en lika stor ansträngning längre i samband med elcykelns och elscooterns intåg.

Allt fler väljer cykel och har behov av ett organiserat cykelrum

Att köra en bil kortare sträckor med dagens bränslepriser samt parkeringsavgifter, gör att allt fler väljer att cykla eller elcykla. Det har även blivit allt vanligare med olika typer av elscooters.

En gemensam fördel med dessa transportmedel. Är att det således inte belastar på miljön i samma utsträckning. Det skapar dock behov av förvaringslösningar. Det kommer över tid krävas större utrymmen eller mer praktiska lösningar.

Därför finns det cykelställ i två våningar med praktisk cykellift, cykelupphängningar från tak eller cykelställ för vägg.

Låt en cykelrumsexpert skapa bästa förutsättningarna för din cykelparkering

Genom att låta en expert på cykelrum utforma ditt cykelrum utifrån dina förutsättningar så kommer du få den bästa tänkbara och skalbara lösningen och använda dina ytor optimalt.

Detta kan även vara att du även låter upprätthålla en viss del av cykelrummet, för att utföra service och reparationer. Samt även smidigt tvätt och pumpning av cyklar i cykelrummet eller vid ett angränsande rum.

Det finns även praktiska laddskåp för elcyklar som skapar möjligheter att ladda elcykeln i cykelrummet och inte i lägenheten. Att ladda elscootrar och elcyklar bör inte ske i lägenheter då det kan utgöra en brandrisk.

Letar du efter bästa och mest praktiska cykelparkeringen inomhus?

Det finns experter på cykelrum som kan skapa cykelparkering inomhus som du knappt trodde var möjlig. Genom praktiskt hiss system så kan du hydrauliskt lyfta upp din cykel, till ett tvåvåningsställ för cyklar. Exempelvis svenskacykelrum.se har stor erfarenhet av just cykelförvaring för hyreshus och bostadsrättsföreingar.

De erbjuder även en mängd olika produkter som är perfekta för dem som vill spara utrymme eller öka utrymmet i sitt cykelrum.

Söker du efter en specialist på cykelrum som specialiserat sig på cykelparkeringslösningar inomhus? Som exempelvis byggföretag, arkitekter, förvaltare, bostadsrättsföreningar, företag, hyresvärdar? Då kommer svenskacykelrum.se kunna ge dig mer inspiration om hur du kan förbättra din cykelparkering i dina cykelrum.

Företaget erbjuder en rad olika produkter och kompletta lösningar för cykelparkering, som kan skapa mer utrymme och ordning i befintliga lokaler såväl som i nya byggnader. Deras produkter inkluderar således cykelställ i två våningar med praktiska cykelliftar och cykelupphängningar. Dessa är perfekta för företag, hyresvärdar och andra organisationer.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln