teknik-nyheter.se

Stenprodukter av högsta kvaltiet och bästa priserna

Stengrossen är ett bolag med ett stort sortiment och som verkligen brinner för stenprodukter till din tomt. Ända sedan 2008 har Stengrossen importerat och sålt stenprodukter med de absolut lägsta priserna i landet.

Stengrossen har sitt huvudlager lager i Herrljunga och levererar till hela Sverige. Leveranserna görs med lastbil och en terränggående truck. Som kund måste du inte vara hemma vid leveransen, men det är bra om du kan markera var ni vill att vi lastar av era beställda stenprodukter.

Stengrossen låter dig införskaffa precis den mängd du behöver, vilket är mycket smidigt. Vissa varor som till exempel dekorsten och gatsten säljs trots det på pall.

I Stengrossens Webbutik kan du snabbt och smidigt ta reda på den sammanlagda kostnaden, inklusive frakt. Som kund är ni alltid välkommen att hämta dina varor i lagret i Herrljunga. Om ni ensam hämtar dina varor tillkommer inga avgifter som fraktkostnad.

I vårat utbud hittar ni tex. småsten, granitmurar, granithällar, granitplattor, granitstolpar, svensk gatsten, natursten, granittrappor, marmorkross, trappa av marmor, dekorsten, granit, kantsten, storgatsten och elementärt väldigt mer.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln