teknik-nyheter.se

Vårens grillpremiär 2021 – Tips och underbara recept

Att våren snart är här kanske är lite svårt att tro om man kikar ut genom fönstret, men i verkliga fallet är våren inte längre bort än ungefär 1-2 månader. Till er som inte grillar året runt är våren perfekt att ta fram grillen igen och laga maten du saknat under vintern.

När det gäller maträtter som passar bra på våren möts vi ofta av recept på sallader, vilket är både fräscht och grönt på tallriken. Andra maträtter som förekommer är bland annat en hel del lamm och lax, vilket passar utmärkt att grilla på våren. Något som hör till våren är absolut sallader då man gärna vill visa upp mycket grönt på tallriken. När det gäller proteinet spelar det ingen större roll, men man vill ha något som passar till salladen man gör.

Under våren kan det fortfarande vara lite kallt ute och då gäller samma tips som med vintergrillning att ha locket på för att hålla kvar värmen på en kolgrill. Om möjligt är det smart att ställa grillen skyddad mot vind och väder.

Våren är en underbar säsong då det kan vara möjligt att sitta ute och äta för första gången på året. Även om det fortfarande kan vara lite kallt ute så är det en väldigt trevlig känsla där man får ta del av vackert väder och färger som börjar dyka upp på träd och buskar.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln