teknik-nyheter.se

Entrémattor med din företagslogotyp

När det gäller företagsentréer är det viktigt att göra ett gott första intryck med en snygg entrématta och gärna en med logga på mattan. En ny logomatta kan göra just det. Logomattor är ett utmärkt sätt att visa upp ditt företags varumärke och stil. De ger också ett säkert och rent område för människor att komma in i din byggnad utan att halka på golven, komplettera gärna din entrématta med några skrapmattor.

Det finns många olika typer av entrémattor, så du kan hitta den perfekta för ditt företag:

  • Ingångsmattor: Dessa mattor är avsedda att användas vid ingången till din byggnad. De har ofta en stor logotyp eller namnskylt i mitten, vilket gör dem lätta att identifiera.
  • Mattor för idrottsutövare: De är perfekta för företag som har mycket trafik, t.ex. skolor och sjukhus. De är tillverkade av slitstarka material som tål tung användning.
  • Anpassade mattor: Om du vill ha en matta som är specifik för ditt företag kan du alltid beställa en anpassad design. Med detta alternativ kan du välja form, storlek och färg på din matta.
  • Entrémattor: Dessa mattor är utformade för att användas vid ingången till din byggnad. De har ofta en stor logotyp eller namnskylt i mitten, vilket gör dem lätta att identifiera.
  • Idrottsmattor: Dessa är perfekta för verksamheter med hög trafik, till exempel skolor och sjukhus. De är tillverkade av slitstarka material som tål tung användning.
  • Anpassade mattor: om du vill ha en matta som är specifik för ditt företag kan du alltid beställa en anpassad design. Med detta alternativ kan du välja form, storlek och färg på din matta.

Fördelarna med att använda en loggomatta som entrématta

En entrematta är ett bra sätt att göra ett uttalande när gästerna kommer till ditt företag. Den skyddar inte bara golven från smuts och skräp, utan kan också vara ett dekorativt tillägg till ditt utrymme.

Om du vill skapa dina egna entremattor finns det några saker du måste tänka på, det kan därför vara bra med lite inspiration om vilka logomattor som finns att tillgå. Den första är storleken. Du vill välja en matta som är tillräckligt stor för att fånga upp smuts och skräp som kommer in från utsidan, men inte så stor att den tar för mycket plats vid din entrédörr.

Det andra du bör tänka på är materialet. Det finns en mängd olika material som du kan välja mellan, bland annat gummi, kokos och vinyl. Gummimattor är hållbara och lätta att rengöra, medan kokosmattor är naturliga och hjälper till att fånga upp smuts och fukt. Vinylmattor är vattentäta och lätta att rengöra men kan vara lite hala för vissa skor, det är alltid bra att även välja en skrapmatta.

Du kan hyra entrématta i Stockholm och på så sätt få en smidig lösning för hantering av din loggomatta i Stockholm med omnejd. Genom att hyra entrématta slipper du själv hantera tvätt och byten vilket är avgörande faktorer när du ska hyra matta i Stockholm.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln