teknik-nyheter.se

Arbetsmiljöutbildningar som gör skillnad

Vill du förbättra arbetsmiljön på ditt företag? Då är det Kompetensutveckla.se du ska ta kontakt med. Kompetensutveckla erbjuder ett gäng olika utbildningar om bland annat arbetsmiljö och skyddsombud. Deras målsättning är att vara alla företags självklara förstaval när det gäller denna sortens utbildningar. Detta är något dom lyckats bra med då dem lägger stort fokus effektiva arbetsmiljöutbildningar och prioriterar alltid kunden först.

BAM Bättre Arbetsmiljö

BAM eller Bättre Arbetsmiljö är den största och mest omtyckta arbetsmiljöutbildningen i Sverige. Och man kan verkligen förstå varför. För på denna utbildning kommer du få en grundläggande förståelse för hur viktigt det är med ett bra samarbete mellan anställda, arbetsgivare och säkerhetsrepresentanter. Du kommer även lära dig om olika arbetsmiljöer och vilket som är bäst för just ditt företag.

SAM Systematisk Arbetsmiljöarbete

Systematisk arbetsmiljöarbete eller SAM är en utbildning där du får information om systematisk arbetsmiljö. Detta betyder att du lär dig vem som är ansvarig för vad och vad lagen kräver. Under utbildningen lär du dig även se och förstå hur allt är kopplat.

Är du ute efter en Arbetsmiljö utbildning är det Kompetensutveckla du ska ta kontakt med. Dem är baserade i Sundsvall men erbjuder utbildningar över hela landet.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln