teknik-nyheter.se

Smart film – Välj mellan frostat och klarglas

Förvandla dina glasytor med Smart film Harmony på ett enkelt sätt. Smart film Harmony bygger på PDLC-teknik (Polymer-Dispersed Liquid Crystal) och erbjuder en banbrytande lösning för att förändra dina glasytor. Genom att applicera smart film direkt på dina glasytor, möjliggör Harmony e-film enkel växling mellan klart och frostat läge med hjälp av elektricitet. Det ger dig fullständig kontroll över både integritet och ljusinsläpp.

Flexibilitet och funktion med Harmony e-film

Utöver dess praktiska funktion erbjuder Harmony e-film en flexibel och kreativ lösning. Tekniken öppnar dörren till en mängd olika användningsområden. Du kan till och med projicera budskap direkt på glaset, vilket är idealiskt för möten eller för att skapa dynamiska glasväggar med rörligt innehåll i kontorsmiljöer.

Anpassa dina glasytor med Harmony e-film-teknik

Tidigare begränsades denna teknik till färdigbyggda lamellglas. Nu kan du uppgradera dina befintliga glasytor eller glasväggar med Harmony e-film. Oavsett om det är i centrum eller på köpcenter, kan du omvandla dina fönster till levande skyltfönster istället för att visa tomma utrymmen.

Uppdatera dina rumsutrymmen med Harmony e-film

På kontoret kan Harmony e-film förvandla ditt mötesrum till en plats för avskildhet. Med hjälp av fjärrkontrollen kan du enkelt skifta glaset till frostat läge och skapa en privat och koncentrerad arbetsmiljö. Du kan också skapa levande budskap och reklam på glasytan istället för att visa tomma och tråkiga lokaler.

Skräddarsydda lösningar med smart film Harmony

Harmony e-Film erbjuder inte bara en sofistikerad inredningslösning, den ger även omedelbar integritet och funktionalitet på begäran. Med sina anpassningsbara storlekar och former är den perfekt för konferensrum, kontorsmiljöer och andra offentliga platser. Det är en modern och effektiv lösning som uppfyller både design- och funktionalitetsbehov.

Modern inredning med teknisk innovation: Harmony e-Film

Med Smart Film Harmony får du inte bara en imponerande teknik utan även ett verktyg som förhöjer din inredning. Genom att skapa dynamiska och funktionella miljöer kan du förändra rummens karaktär på ett ögonblick. Den moderna tekniken möjliggör skräddarsydda lösningar som passar just dina behov och önskemål.

Effektiv teknik för modern livsstil: Harmony e-Film

Harmony e-Film är inte bara en imponerande teknik utan också ett verktyg som passar den moderna livsstilen. Med enkla styrningsalternativ som knapp, fjärrkontroll eller app kan du snabbt och smidigt anpassa dina glasytor efter situationen. Tekniken ger dig kontroll över ljus, integritet och design på ett helt nytt sätt.

Skapa funktionella rumsutrymmen med Harmony e-Film

Behovet av funktionella rumsutrymmen är avgörande i dagens samhälle. Med Harmony e-Film kan du omvandla dina glasytor till flexibla och anpassningsbara ytor som uppfyller olika syften. Oavsett om det handlar om koncentration, presentation eller integritet, ger Smart Film Harmony dig möjligheten att skapa den optimala miljön.

Förändra ditt glas med smart film harmony

Smart Film Harmony förändrar spektrat av möjligheter för dina glasytor. Genom att applicera denna teknik kan du enkelt anpassa glaset efter dina behov, skapa dynamiska ytor och öka funktionaliteten i ditt utrymme. Med enkelhet och innovation sätter Harmony e-Film en ny standard för moderna inredningslösningar. Vill du lära dig mer om smart film så finner du mer inspiration hos exempelvis Filmtek.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln