teknik-nyheter.se

Läkarintyg för lastbilskörkort

När du tar körkort för lastbil ställs det en hel del krav på dig som person och att du är lämplig att köra lastbil. Det finns både krav på synskärpa, hälsa och att du inte lider av vissa typer av sjukdomar som kan påverka ditt körande. Innan du får ditt lastbilskort måste du genomgå en läkarundersökning för att se om du är lämplig att framföra ett så pass stort fordon. Det finns vissa sjukdomar som kan utgöra hinder och därmed hindra dig från att få ett sådant körkort. Synskärpa kan vara en sådan sak, men det går alltid att åtgärda antingen genom operation, glasögon eller linser för att komma upp i bästa möjliga synskärpa. Övriga sjukdomar kan exempelvis vara epilepsi, tidigare drog/alkoholproblem, hjärtproblem m.m.

Hos Läkarintyg.se kan du snabbt få ditt läkarintyg för lastbil i handen och gå tillbaka till utbildningen. Det krävs även att du med ett visst antal år emellan förnyar ditt läkarintyg för att säkerställa att du fortfarande är lämplig att köra.

Läkarintyg i Stockholm erbjuder många olika typer av läkarintyg för alla möjliga fordon, försäkringsärenden, och drogscreening.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln