teknik-nyheter.se

Hur du kopplar en Shipcontroller till ditt Volvo Penta reglage

Känner du ibland att det skulle vara smidigt att styra båtens viktigaste funktioner direkt från handen med en smidig fjärrkontroll för båtar, det är nu möjligt med en Shipcontroller.

Har du en Volvo Penta reglage som styr din motor så kommer du kunna koppla in exempelvis Shipcontroller 750J serien och få funktioner som att kunna styra bogpropellern och akterpropellern individuellt.

Du kommer få information om djupet, fart, kättingräknare och mycket mer. Det går till och med att koppla till ditt Raymarine autopilot system om du har ett sådant system installerat ombord redan från Shipcontroller 750 serien.

Fördelarna med att styra båtens funktioner med en fjärrkontroll

Som innehavare av en båt eller en yacht så kommer denna typ av fjärrkontroller bara att underlätta för dig som kapten. Att kunna kontrollera funktionerna direkt på plats utan att behöva ropa till någon på manöverbryggan, kommer även göra båten betydligt säkrare då du kan göra ordentliga säkerhetskontroller innan du ger dig iväg.

Att äga en båt eller yacht är en stor investering, och därför är det viktigt att se till att du gör allt du kan för att skydda den investeringen. Ett sätt att göra det är att använda en fjärrkontroll till din båt eller yacht. Med denna typ av fjärrkontroll kan du styra båtens funktioner direkt från den plats där du befinner dig. Det kommer också att göra framförandet av båten mycket enklare och kommer att bidra till att du känner dig betydligt säkrare som kapten.

Shipcontroller skapar förutsättningarna i Norden för ett aktivare båtliv

Du kan enkelt kontrollera vilken typ av kontroll som skulle passa dina båt eller yachts reglagesystem genom att besöka exempelvis Shipcontroller.se där du kan läsa mer om alla möjligheter av funktioner. Är du installatör och intresserad av båtlivet och att modernisera båtar och yachter, då kan det kanske vara av intresse att ansöka om att bli återförsäljare.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln