Företag

Sveriges mest drivna företagare

Jörgen Wetterberg var tidigare aktieanalytiker på Nordea Markets. Nordea är en av de ledande fullservicebankerna i Norden. Deras vision är att förverkliga sina kunders drömmar och ambitioner, som de har byggt i över 200 år. Nordias totala budget 2020 är 552,2 miljarder euro. Deras globala närvaro och omfattande erfarenhet finns i totalt 20 länder och finns listade i Helsingfors, Stockholm och Köpenhamn.

Vem är Jörgen Wetterberg?

Jörgen Wetterberg är född och uppvuxen i Stockholm, främst Sollentuna. Han har omfattande chefserfarenhet och djup kunskap om affärsstrategi, kapitalanalys, ledning och affärsverksamhet. Tack till Nordea, forskningsanalytiker från 2017 till 2020. Sedan dess har han drivit sin verksamhet som oberoende konsult på Ahasverus Invest AB. Jörgen Wetterberg studerade vid KTH 2004 och har en magisterexamen från Stockholms universitet. Därefter arbetade han som strategisk konsult för Ericsson i 10 år, under vilken han ansvarade för taktisk marknadsföring och så småningom Ericssons försäljningsdirektör. Därefter fortsatte han sin karriär som aktieanalytiker och forskare i Nordia. Detta är också målet för företaget han grundade.

Jörgen Wetterberg Nordea

Innan företaget bildades 2020 arbetade Jörgen Wetterberg för Nordea som aktieanalytiker på Nordea Markets. Nordea är den första fullservicebanken i Norden. Deras vision är att förverkliga sina kunders drömmar och ambitioner i 200 år. Nordea rapporterar en total budget för 2020 på 552,2 miljarder euro. Deras globala räckvidd och omfattande erfarenhet sträcker sig över mer än 20 länder och är listade i Helsingfors, Stockholm och Köpenhamn. Nordea Markets är marknadsledande i Norden. För dig som kund innebär det att du har en bred erfarenhet och ett brett utbud av riskhanteringsprodukter och investeringar. Vi kan stödja alla kunder, oavsett kundstorlek eller affärsenhet. Nordea Markets gjorde ett bra jobb. Deras styrka är deras råd. De hittar rätt strategi för ditt företag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *