teknik-nyheter.se

Sveriges mest drivna företagare

Jörgen Wetterberg var tidigare aktieanalytiker på Nordea Markets. Nordea är en av de ledande fullservicebankerna i Norden. Deras vision är att förverkliga sina kunders drömmar och ambitioner, som de har byggt i över 200 år. Nordias totala budget 2020 är 552,2 miljarder euro. Deras globala närvaro och omfattande erfarenhet finns i totalt 20 länder och finns listade i Helsingfors, Stockholm och Köpenhamn.

Vem är Jörgen Wetterberg?

Jörgen Wetterberg är född och uppvuxen i Stockholm. Han har omfattande chefserfarenhet och djup kunskap om affärsstrategi, corporate finance, ledning och affärsutveckling. Från 2017 till 2020, var han aktieanalytiker på Nordea. Sedan dess har han drivit sin verksamhet som oberoende konsult. Jörgen Wetterberg studerade vid KTH till 2004 parallellt med ekonomistudier vid Stockholms universitet. Därefter arbetade han som strategikonsult på Ericsson, följt av ansvar för taktisk marknadsföring och så småningom som försäljningsdirektör. Därefter fortsatte han sin karriär som aktieanalytiker på Nordea. Därefter grundade han egen verksamhet som oberoende rådgivare och investerare.

Jörgen Wetterberg Nordea

Innan företaget bildades 2020 arbetade Jörgen Wetterberg för Nordea som aktieanalytiker på Nordea Markets. Nordea är den första fullservicebanken i Norden. Deras vision är att förverkliga sina kunders drömmar och ambitioner i 200 år. Nordea rapporterar en total budget för 2020 på 552,2 miljarder euro. Deras globala räckvidd och omfattande erfarenhet sträcker sig över mer än 20 länder och är listade i Helsingfors, Stockholm och Köpenhamn.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln