teknik-nyheter.se

Läkarintyg till försäkringskassan

För att få ett körkort till lastbil, buss, taxi eller tåg behöver du ett läkarintyg för att få tillstånd att inleda övningskörningen. Läkarintyg Direkt ser till att ni får ett läkarintyg i Stockholm. Läkarintyg Direkt jobbar nära många svenska myndigheter, vilket handlar om att ni kan känna er trygga och ständigt få rätt läkarintyg snabbt i hand. Ett läkarintyg hjälper dig att skaffa eller förnya ett körkort för en mängd olika typer av fordon, sjukdomar och annat. Läkarintygdirekt är öppet på fredagar, lördagar och söndagar när alla andra kliniker är stängda. Detta gör det möjligt för Läkarintyg i Stockholm att genast hjälpa sina kunder som arbetar på vardagar och inte kan lämna sitt jobb.

Om du får ett körkort alternativt förnyar ditt körkort bör ni göra en läkarundersökning för att granska din medicinska historia och ett synprov. Från Läkarintygdirekt kan ni fort få stöd med ett läkarintyg för buss, taxi och läkarintyg för en lastbil i Stockholm.

Läkarintyg försäkringskassan

Om du tecknar alternativt skall flytta en livförsäkring, kapitalförsäkring, pensionsförsäkring eller liknande vill ofta din bank eller försäkringsbolag att du genomgår en läkarundersökning. I underlaget ni fått från din bank alternativt försäkringstecknare finns regelbundet två bitar, en del som ni ska fylla i och en del som fylls i av undersökande läkare. Förutom en läkarundersökning ingår regelbundet blod- och urinprover samt EKG. Kraven skiljer sig åt från individ till individ men framgår av dom papper som ska fyllas i.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln