teknik-nyheter.se

Industriell inredning i hemmet

Har du precis skaffat ett nytt hus eller en ny lägenhet och behöver ny inredning. Eller vill du bara sätta det där lilla extra på den stilen du redan har. Då ska du kolla in Mixhuset och deras enorma utbud på industriell inredning. Den industriella inredningen har de senaste åren blivit väldigt populärt och man ser det oftare och oftare. Det är kombinationen mellan metall, betong och trä tillsammans med industriella föremål som ger en fantastisk mysig hemkänsla.

De stora karaktärsdragen inom industriell inredning är exempelvis att man ofta ser hur någonting fungerar. Det kan vara att man ser svetsmärken, skruvar och kraftiga beslag. Detta ger en råare känsla men fortfarande hemtrevligt. Textilerna som används har oftast en neutral färgskala med grå, beige, svart och vitt. Den beigea färgen ger allt en värme och känsla som är svår att hitta någon annanstans.

Mixhuset har inte enbart industriell inredning utan även en mängd olika prylar och saker till maskerad. Du kan hitta allt från skämtartiklar till halloweendekorationer. Men Mixhusets utbud tar inte slut där, deras hobbyavdelning erbjuder något för alla. Med mängder av färger och målardukar kan du hitta allt du behöver för att börja måla.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln