teknik-nyheter.se

Hur du väljer rätt skyltar till företaget

Det finns några saker att tänka på när du väljer rätt typ av skyltar till ditt företag. Det första är skyltens storlek och placering i förhållande till hur du som företag vill synas. Du kanske vill att det ska vara ett budskap på en retro inspirerad neonskylt, lite snyggt placerat på en innervägg vid receptionen eller en mer tidsenligt LED-skylt i väntrummet eller i fikarummet.

Skylten bör vara tillräckligt stor för att potentiella kunder ska kunna se den. Men inte så stor att den är påträngande eller tar för mycket plats på exempelvis en vägg utomhus eller när du använder dig av en pylonskylt.

Att skylta upp sin verksamhet både med informationsskyltar för att vägleda rätt eller placera ut kontorsskyltar på kontor eller avsedda platser skapar en bra ordning och det är lättare för nyanställda eller besökare att hitta rätt utan att behöva fråga i allt för hög utsträckning.

Gör det enklare för din kund eller besökare att hitta företaget

Välj din skyltstrategi och skapa rätt förutsättningar så din besökare eller kund enkelt kan hitta dig. När du väljer en företagsskylt är det även bra att välja en skylt som representerar företaget bra, med en skylt kan detta göras på olika sätt.

Beroende på om det är nere i entrén i ett högvåningshus eller en helt egen byggnad då det kan vara lämpligt att skylta mer effektivt. På så sätt kan det även skapa en bättre synlighet för ditt företag, som exempelvis när dina besökare letar via en karttjänst. Vilket det på sikt kommer att göras och då är det bra att vara förberedd för detta.

Därför är det oerhört bra att skapa en genomtänkt skyltning som ifall det finns plats kan innehålla både pyloner, skyltpelare och fastighetsskyltar så att besökaren enkelt sen via informationsskyltarna kan hitta fram till ditt kontor via din personliga kontorsskylt.

Ett av de viktigaste besluten du måste fatta när det gäller valet av skyltar är vilken typ av skylt som är rätt för ditt företag. Det finns många olika typer av skyltar, var och en med sina egna för- och nackdelar beroende på saker som budget, plats, storlek och krav på synlighet. Därför är det alltid bra att rådgöra med en expert på området det kan även vara att vissa skyltar kräver ett bygglov.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln