teknik-nyheter.se

Fördelar med lasergraverade skyltar

När det gäller skyltar för företag är graverade skyltar ett populärt alternativ, idag går det att lasergravera plastskyltar i akrylplast för enorm precision eller utseende och som går att fästa med självhäftande baksida. Plastskyltar är hållbara, attraktiva och kan anpassas för att innehålla all information du behöver.

Du kan använda dig av gravyrskyltar av rostfritt stål för att kunna öka användningsområdet ytterligare då den tål mer väta. På så sätt är de perfekta för användning både inomhus eller utomhus.

Det finns flera olika typer av graverade skyltar

Bland utbudet finns av skyltar finns standardskyltar, varningsskyltar, förbudsskyltar, brandskyltar, elskyltar, hälso- och säkerhetsskyltar och industriskyltar. Det finns även speciella rostfria kabel- och partmärkning. Varje typ har sitt eget specifika syfte och kan användas för att kommunicera viktig information till anställda eller kunder.

Skillnad mellan traditionell märkning och lasergravyr

Graverade skyltar var oftare tillverkade av trä eller någon form av plåt, men kunde också vara av glas, det var mycket manuellt arbete med gravyrpenna. Skyltarna är idag vanligtvis fyrkantiga eller har en rektangulära i form. Men kan också anpassas till önskad storlek eller form vid behov då det är en annan gravyrteknik som används idag. Det finns många fördelar med graverade skyltar jämfört med andra typer av skyltar.

Några av fördelarna med graverade skyltar är

  • Graverade skyltar är mycket hållbara och kan hålla i många år utan att blekna eller skadas.
  • De är lätta att läsa och förstå, även på avstånd.
  • Graverade skyltar kan anpassas med valfri text eller bilder.
  • De är motståndskraftiga mot väder och vandalism.
  • De är ett kostnadseffektivt sätt att förmedla ditt budskap eller varumärke till kunder eller anställda.

Företaget markskyltar.se har flertalet olika skyltprodukter när du behöver märka upp eller använda dig av olika standardskyltar, arbetsmiljöskyltar, påbudsskyltar eller varningsskyltar så du kommer garanterat kunna hitta något i sortimentet eller skapa en egengraverad skylt av hög kvalitét.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln